TÜRKER HOROZ: CORONAVİRÜS PATLADI AMA KAFELERDE NARGİLE SANKİ SERBEST

TAKİP ET >>

Burak At Çiftliği ve Deluxe Düğün salonu sahibi Türker Horoz, Coronavirüs vakalarındaki artış sürecinde sağlık müdürlüğünün kafeteryaları yeterince denetlemediğini belirterek veryansın etti.

Düğün salonlarına uygulanan Coronavirüs denetlemelerini desteklediğini belirten Horoz, “Halk sağlığı için gerekiyorsa düğün salonları kapatılsın ama düğün salonları bu denli denetlenirken kafeteryaların görmezden gelinmesi anlaşılır gibi değil.

Kafeteryalarda normalde de nargile yasak olmasına rağmen Coronavirüs vakalarının patladığı şu ortamda bile kafeteryalarda nargile sanki serbest.

Sağlık müdürlüğü görevini layıkıyla yerine getirmeli.

Herşeyin başı sağlık diyorsak, düğün salonlarında Coronavirüs vakalarına sebebiyet vermemek için ne kadar sıkı tedbir alınıyorsa kafeteryalarda özellikle de nargile içirten kafeteryalarda sıkı tedbirlerin alınması sıkı denetimlerin yapılması gerekiyor.” dedi.

Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı olan Horoz, “Sayın Valimizin şehrimize geldiği günlerde sigara yasağına nasıl önem verdiğini hepimiz hatırlıyoruz. Şimdi kafeteryalarda nargile bile sağlık müdürlüğü tarafından görmezden geliniyor. Ne değişti merak ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme