Kayserispor'dan ayrılma sebebini açıkladı

Kayserispor'da ligin bitimine 3 hafta kala apar topar ayrılan Aaron Lennon, yıllar sonra gitme sebebini açıkladı. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haber bülteninde...

Kayserispor'dan ayrılma sebebini açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig’de 2021-22 futbol sezonunda Kayserispor’da top koşturan İngiliz futbolcu Aaron Lennon, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılma sebebini anlattı. Kariyerinde Tottenham ve Everton gibi üst düzey takımlarda forma giyen Berna Gözbaşı’nın da takıma kazandırdığı Lennon, Kayseri’yi çok sevdiğini, ayrılmak istemediğini ifade etti.

Kayserispor'dan ayrılma sebebini açıkladı

Kayseri’nin güzel bir şehir olduğunu, fakat sosyallik açısından yetersiz olduğunu kaydeden İngiliz futbolcu, Erciyes dağına hayranlığını belirtti. Kayseri’nin İstanbul kadar güzel bir şehir olmadığı belirten Lennon, ‘Kayseri, gerçekten bir dağın kenarındaydı. İstanbul gibi değil. Güzeldi ama bir şey yoktu. Kayağa gitmek dışında yapacak bir şey yok. Ama orayı o kadar sevdim ki, İngiltere'ye dönmeyi hiç istemedim. Eşim hamile kalınca,çocuğun eğitimi için mecburen döndük’ diye paylaşımda bulundu. 

Kayserispor'dan ayrılma sebebini açıkladı

Lennon, futbolculuk hayatında ilk kırmızı kartını Kayserispor'da forma giydiği dönemde Konyaspor maçında almıştı. İngiliz futbolcu, sezonun bitmesine 3 hafta kala eşinin doğum yapmasından dolayı, ligin bitimini beklemeden apar topar Kayseri'den ayrılmış ve büyük tepki görmüştü.