CHP ve MHP arasında tartışma büyüyor: Dili kirli, kalbi kirli insanlar olmayın!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Amedspor paylaşımına tepki gösterdi. Ersoy'a CHP cephesinden cevap Orhan Karakoçluoğlu'dan geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP ve MHP arasında tartışma büyüyor: Dili kirli, kalbi kirli insanlar olmayın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TFF 2. Lig’de mücadele eden Amedspor’un, sezonun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından CHP Lideri Özgür Özel, sosyal medya hesabından takımı tebrik etti. Özel, ‘TFF 2.Lig'de şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen Amedspor'u tebrik ediyor, yeni sezonda kulübe başarılar diliyorum’ dedi.

Esoy, Özel’e tepki göstermişti

Bu tebrik Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u kızdırdı. Ersoy, Özel’e tepki göstererek, ‘2.Ligden 1.Lige çıkan bu zamana kadar onlarca futbol kulübü varken ve hiç birisini bu zamana kadar kutlamamışken neden bu kulübü tebrik etme gereği duydunuz? İsmimi size çok yakın geldi? Yoksa bu takımın taraftarı mısınız?’ ifadelerini kullandı.

Karakoçluoğlu'dan sert sözler

MHP'li Ersoy’a CHP cephesinden cevap Kocasinan Belediyesi eski Meclis Üyesi Orhan Karakoçluoğlu’dan geldi. Karakoçluoğlu Amedspor-Menemenspor karşılaşmasında tribünlerin hep birlikte İstiklal Marşı okuduğuna dair görüntüleri paylaşarak, ‘Niye insanları ötekileştirip vatanı milleti bölüyorsunuz?’ diye sordu.

'Dilinizi toplayın, kalbinizi temizleyin Türk milleti birdir bütündür!'

Aynı zamanda CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun eski Danışmanı olan Kocasinan önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Orhan Karakoçluoğlu, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Amedspor üzerinden Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'e iftira atan, iftira marifetlisi askerliğini bedelli yapmış, askerlikten kaçmış MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a ve İsmail Özdemir'e bu videoyu gönderiyorum. Bak bakalım bedelli Baki Ersoy İstiklal Marşı okuyan takım kim? Niye insanları ötekileştirip, vatanı milleti bölüyorsunuz? Dili kirli, kalbi kirli insanlar olmayın. Hani şehitler ölmez vatan bölünmezdi? Milleti bölersen vatanda bölünür, şehitler de boşa olmuş olur. Dilinizi toplayın, kalbinizi temizleyin Türk milleti birdir, bütündür.

CHP ve MHP arasında tartışma büyüyor: Dili kirli, kalbi kirli insanlar olmayın!