Baki Ersoy'dan, Özgür Özel'e Amedspor tepkisi!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyon olan Amedspor'u tebrik eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi. Ersoy, sosyal medya hesabından nasıl bir paylaşım yaptı? Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haber bülteninde...

Baki Ersoy'dan, Özgür Özel'e Amedspor tepkisi!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Amedspor paylaşımına sert tepki verdi.

TFF 2. Lig’de mücadele eden Amedspor, sezonun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 80 puan toplayan Diyarbakır temsilcisi, deplasmanda Somaspor ile oynadığı maçı 1-0 kazandı. Aldığı bu galibiyetle TFF 1. Lige şampiyon olarak yükselen Amedspor’a Özgür Özel, sosyal medya hesabından tebrik etti.

Baki Ersoy'dan, Özgür Özel'e Amedspor tepkisi!

Ersoy: Yoksa bu takımın taraftarı mısınız?

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, Özel'in Amedspor’un tebrik edilmesi sonrası, ‘2.Ligden 1.Lige çıkan bu zamana kadar onlarca futbol kulübü varken ve hiç birisini bu zamana kadar kutlamamışken neden bu kulübü tebrik etme gereği duydunuz ? İsmimi size çok yakın geldi ? Yoksa bu takımın taraftarı mısınız?’ ifadelerini kullandı.

Özgür Özel, ‘TFF 2.Lig'de şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen Amedspor'u tebrik ediyor, yeni sezonda kulübe başarılar diliyorum.’ paylaşımı yapmıştı.