Kayseri Şehir Hastanesi'nde 'Paramızı alamıyoruz' isyanı!

Kayseri Şehir Hastanesi'nde staj yapan öğrenciler yaşadıkları mağduriyeti Kayseri Olay'a anlattı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Şehir Hastanesi'nde 'Paramızı alamıyoruz' isyanı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Olay haber merkezimize ulaşan, Kayseri’de bulunan çeşitli sağlık meslek lisesinde eğitim gören ve Kayseri Şehir Hastanesi’nde staj yapan öğrenciler, son 2 aydır maaş alamadıklarını iddia etti. Stajyer öğrenciler, maaşlarının ne zaman yatacağı sorusunu ilgili birime sorduklarında ise ‘şuan para yok’ yanıtını aldıklarını ifade etti.

İl Sağlık Müdürlüğünde birkaç kişi ile görüştüklerini aktaran stajyer öğrenciler, Türkiye’nin genelinde böyle bir sorun yaşandığını da söyledi. Yine iddialar arasında staj yapan lise öğrencileri için Sağlık Bakanlığından kamu hastanelerine para gelmediği yer alıyor. 

Sürecin ne kadar daha böyle devam edeceğini bilmeyen stajyer öğrenciler, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Haber merkezimize ulaşarak yetkililerden yardım istediklerini aktaran stajyer öğrenciler, 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesi kendilerine müjde verilmesini bekliyor.