CHP'de flaş gelişme! Görevinden istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı Burcu Avcı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Avcı, görevinden neden istifa ettiğine de açıklık getirdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP'de flaş gelişme! Görevinden istifa etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı Burcu Avcı görevinden istifa etti. Burcu, açıklamasında istifa gerekçesini de vurgu yaptı. 

İstifa gerekçesini açıkladı

'Seçime kadar sadece partiye odaklanacağım ve başka bir iş yapmayacağım diyerek çıkmıştım ben bu yola verdiğim sözü tutarak bu süreci elimden geldiğince ve şartlar el verdiğince yürütmeye çalıştım' diyen Avcı, 'Ama artık seçim sürecini tamamladık ve benim de iş hayatına geri dönmem gerekiyor  Bugün itibariyle Kadın Kolları İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum' diye konuştu.

CHP'de flaş gelişme! Görevinden istifa etti

Aktif görevler biter...

Destek verenlere teşekkür eden Avcı, 'Her zaman uyumla çalıştığım İl Başkanım ve İl Yöneticilerime, Kadın Kolları İl Yöneticilerime, İlçe Kadın Kolları Başkanlarıma ve Yöneticilerine, İlçe Başkanlarımıza, Partililerimize, süreçte her zaman bana destek olup, güzel düşünceleriyle motive eden, yol gösteren, ayrılık kararıma karşı çıkıp devam etmelisin diyerek beni gururlandıran, yapıcı ve doğru eleştirileriyle yol gösteren herkese çok teşekkür ediyorum  Parti üyeliğim devam edecektir... Her zaman söylediğim gibi aktif görevler biter kurulan dostluklar bakidir' dedi. 

Diğer yandan CHP'de yeni Kadın Kolları Başkanının kim olacağı merak konusu oldu.