Pet şişeden bakın neler yaptılar…

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gümüşsuyu Halı ve Boyteks Tekstil, sektörde inavasyon çalışmalarına bakın neleri ekledi…

TAKİP ET >>

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gümüşsuyu Halı ve Boyteks Tekstil, pet şişeden halı ve yatak kumaşı üretti.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, holding bünyesinde faaliyet gösteren şirketlere ziyaretlerini sürdürüyor.

Fabrikaları ziyaret ederek kimi zaman idarecilerle kimi zaman çalışanlarla sohbet eden, üretim hattını gezerek incelemeler yapan Ertekin, bu ziyaretleri sırasında firmaların inovatif ürünlerini de sosyal medya hesabından kamuoyu ile paylaşıyor.

Ertekin Gümüşsuyu halı fabrikasını ziyaretinden yaptığı ilk paylaşımda, “300 tane 500 ml pet şişeden bu sanat eseri gibi halıyı ürettik. Gümüşsuyu kocaman bir alkışı hat etmemiş mi?” bilgisini kamuoyu ile paylaşırken, Boyteks Tekstil'e yaptığı ziyaretten de “Pet şişelerden sadece halı yapmıyoruz. Türkiye'nin en büyük, dünyanın 2. büyük yatak kumaşı üreticisi olan şirketimiz @BoyteksTekstil de pet şişelerden yatak kumaşı üretiyor. Boyteks'in showroom'unu gezdim. Boyteks demek yenilik- inovasyon demek. Yine, yeni ürünlere hayran kaldım.” paylaşımını yaptı.

Bakmadan Geçme