Emniyet'ten suç örgütü operasyonu: 11 gözaltı! Bir polis yaralandı!

TAKİP ET >>

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç örgütlerine yönelik operasyonlarını da sürdürüyor. Bu kapsamda kentte gerçekleştirilen operasyonda 11 kişi yakalandı. Operasyonda bir polis memuru da tabanca ile ateş etmesi sonucunda sağ dizinden yaralandı ve tedavi altına alındı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte değişik isimlerle faaliyet gösteren suç örgütleri ve yöneticileri hakkında çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından dolayı yürütülmekte olan soruşturma kapsamında harekete geçti. Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde ikamet eden şüpheli M.D. isimli şahsın adresine operasyon düzenleyen polis, uyarıya rağmen kapının açılmaması nedeniyle koçbaşı ile kapıyı açmaya çalıştı. Bu sırada şüpheli şahsın silahla mukavemet göstererek kapı arasından tabanca ile ateş etmesi sonucunda Özel Harekât Şube Müdürlüğünde görev yapmakta olan B.K. isimli polis memuru sağ dizinin alt kısmından yaralandı. Özel Harekât Timleri daha sonra kapı açarak, şüpheli şahsı yakaladı. Şahsın ailesinin de evde olduğunu tespit eden polis silah kullanmadan şahsı etkisiz hale getirerek, gözaltına aldı. Diğer yandan operasyon sırasında yaralanan polis memuru ise Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde ameliyata alındı.

SİLAH, SÖZLEŞME VE SENET ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonla ilgili olarak 11 kişi polis tarafından yakalanırken, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise müştekiler adına düzenlenmiş sözleşme ve senetler, 2 adet pompalı tabir edilen tüfek, 3 adet kurusıkı tabanca, 2 adet tabanca ve bir miktar tabancalara ait fişekler ele geçirildi.

Bakmadan Geçme