Dikkat çeken Hulusi Akar paylaşımı

TSK'de yıllar önce FETÖ soruşturması başlatan, bu nedenle uzun süre hapis yatan eski Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok'tan, Akar paylaşımı...

TAKİP ET >>

TSK'de yıllar önce FETÖ soruşturması başlatan, bu nedenle uzun süre hapis yatan eski Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok, Milli Savunma Bakanı ve aynı zamanda AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Hulusi Akar paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Eski Askeri Hakim ve aynı zamanda İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Üçok, Akar'a yönelik tepkisinde “Vicdanen hiç rahatsız olmadınız mı?” diye sordu. Üçok, konuyla ilgili bazı belgeleri de paylaştı.
ÜÇOK'TAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
Üçok, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Sayın Hulusi Akar, Amerika Birleşik Devletleri Depaul Üniversitesi Biyoloji Fakültesinde okuyan kızınız, Biyoloji Fakültesiyle Tıp Fakültesinin eşdeğer olmadığı üniversite ve fakülte yönetimleri tarafından bilindiği halde; Türkiye'nin en zeki % 1 öğrencisinin alındığı Hacettepe Tıp Fakültesine hakka, hukuka ve ahlaka aykırı olarak yatay geçiş ile kabul edilip doktor olmuştur. Milletimizin, göz bebeği olan Türk Silahlı Kuvvetlerini emanet ettiği Milli Savunma Bakanı olarak, kul hakkı yemekten vicdanen hiç rahatsız olmadınız mı?


GAZETECİ TERKOĞLU DA İDDİALARI GÜNDEME TAŞIDI…
Cumhuriyet Gazetesi yazarı Barış Terkoğlu da, Hulusi Akar'ın kızının Hacettepe Tıp Fakültesi'ne "usulsüz" biçimde girdiği iddiasını köşesine taşımıştı. Terkoğlu, "Akar hakkında konuşmamız lazım" başlıklı yazısında Üçok'un iddialarına yer vererek, “Üçok'un elinde inceleme raporları da var. Müfettiş raporu, geçişteki usulsüzlüğün kolayca bilinebileceğini söylüyor" diye yazdı.

İŞTE ÜÇOK'UN SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN YAPTIĞI O PAYLAŞIM

Sayın Hulusi Akar,
Amerika Birleşik Devletleri
DePaul Üniversitesi
Biyoloji Fakültesinde okuyan kızınız,
BİYOLOJİ FAKÜLTESİYLE
TIP FAKÜLTESİNİN
EŞDEĞER OLMADIĞI
ÜNİVERSİTE VE FAKÜLTE YÖNETİMLERİ TARAFINDAN
BİLİNDİĞİ HALDE;
Türkiye'nin en zeki
%1 öğrencisinin alındığı… pic.twitter.com/9rNcif8Ysf — Dr.Ahmet Zeki Üçok (@ucokahmetzeki) May 8, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme