O tepkinin ardından yeni gelişme! Ekipler gece boyunca çalıştı...

Talas Yukarı mahallelerde yaşanan elektrik sıkıntısı ile ilgili yoğun mesai...

TAKİP ET >>

İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy'un, "Yukarı Talas mahallelerinde elektrik 3 gündür yok. Vatandaş Elektrik Şirketi arıza ekiplerine ulaşamıyor. Şirketi yönetenler evlerinden arasınlar, arıza ekiplerine ulaşılabiliyor mu, görsünler. Vatandaş muhatap bulamıyor. Alacağına gelince kaplan kesilen, ancak vereceği hizmete gelince ortalarda görünmeyen ve vatandaşın mağduriyet yaşamasına neden olan Elektrik Şirketi nerede?" yönündeki tepkisinin ardında beklenen çalışmanın yapıldığı ifade edildi.

EKİPLER BÖLGEDE ARIZALARI GİDERMEK İÇİN YOĞUN MESAİ YAPTI
Elektrik Şirketi ekiplerinin Talas Başakpınar, Kepez ve Kuruköprü başta olmak üzere söz konusu mahallelerde çalışma başlattığı ve arızaları gidermek için yapılan çalışmaların gece boyuncada devam ettiği ifade edildi.
MUHTAR, MAHALLE HALKINA SESLENDİ
Diğer yandan Başakpınar Mahalle Muhtarı Cemalettin Sivritaş da konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: Elektrik arıza ekipleri çalışmaya devam ediyor. Yakınlarda ya da bildiğiniz yerlerde tel kopması, arıza varsa adresi tarafıma bildirirseniz, bizim tespit edemediğimiz yerlerdeki arıza yapım süresini azami kısaltmış oluruz.
Gece boyunca çalışma devam edecektir.
45 evler de arızalar giderildi ve enerji verilmiştir. Aşağı mahalle meydan da çalışma devam etmektedir.

İYİ PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ÇALIKSOY İSYAN ETTİ: NEREDE BU ELEKTRİK ŞİRKETİ, GÖREN VAR MI?
Ayrıntılar için TIKLAYIN

Bakmadan Geçme