Milletvekili Ataş: Vatandaş milletten kopmuş, saraylarda ahkam kesenlerden şikayetçi

'Vatandaşın derdini dinlemeye ve gündeme taşımaya devam ediyoruz' diyen İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, 'Vatandaşlarımızın ilgisi ve coşkusu gösteriyor ki İYİ Parti iktidarına çok az kaldı' dedi.

TAKİP ET >>

İYİ Parti Kayseri Milletvekili ve aynı zamanda partide Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak da görev yapan Dursun Ataş, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener'in Şanlıurfa ve Mardin ziyaretlerine katıldı. Vatandaşların dertlerini dinleyen Ataş, vatandaşların İYİ Parti'ye yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. “Vatandaşlarımızın ilgisi ve coşkusu gösteriyor ki İYİ Parti iktidarına çok az kaldı” diyen Ataş, “Vatandaşımız milletten kopmuş, saraylarda ahkam kesenlerden şikayetçi” diye konuştu.

"VATANDAŞ İKTİDARDAN ŞİKAYETÇİ..."

“Çiftçimizi, esnafımızı tüm vatandaşlarımızı dinlemeye devam ediyoruz” ifadelerini kullanan Milletvekili Ataş, ziyaretlere ilişkin şu açıklamaları yaptı: Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ile Balıklıgöl ve Şanlıurfa merkezde bulunan esnaflarımızı ziyaret ediyor, dertlerini dinliyoruz. Vatandaşımız milletten kopmuş, saraylarda ahkam kesenlerden şikayetçi. İYİ Parti iktidarında vatandaşlarımızın refah düzeyinin yükseldiği, İYİ ve güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz. Çok yakında” dedi.

AKŞENER'DEN ASKIDA MAMA KAMPANYASI

Diğer yandan Şanlıurfa Hilvan ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener'e bir eczacı artan fiyatlardan yana dert yandı. Eczacının vatandaşların fiyatından dolayı bebek maması almakta zorlandığını, veresiye aldığını belirtmesi üzerine İYİ Parti Lideri Akşener, emekli maaşıyla katkıda bulunarak, askıda mama kampanyası başlatacağını söyledi.

Bakmadan Geçme