Kayseri'de arazi taraması yaptılar! Bakın ne yapılıyor?

Kayseri'de o bölgeye ne yapılacak. Kaymakam ve Sağlık Müdürü beraberindekilerle arazide neyi inceledi? İncesu ilçesini yakından ilgilendiren konuyla ilgili detaylar, Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

TAKİP ET >>

Kayseri'nin İncesu İlçesine ne yapılacak? Bu konuda İlçe Kaymakamı Aydın Göçer ve Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, saha da çalışma yaptı.
Hayırsever desteği ile ilçeye Aile Sağlığı Merkezi yapılacağı belirtildi. İncesu İlçesine yapılması planlanan Aile Sağlığı Merkezi için saha incelemesi yapıldı. Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İncesu'ya kazandırılması planlanan Aile Sağlığı Merkezinin sahasını yerinde görmek için İlçeye ziyaret gerçekleştiren İl Sağlık Müdürümüz Erşan, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcımız Levent Kaşikan ile İncesu Kaymakamı Aydın Göçer'i makamında ziyaret etti” denildi.

Açıklamada ayrıca ziyaretin ardından hayırsever vatandaş ile birlikte Aile Sağlığı Merkezi yapılması düşünülen sahada inceleme yapıldığı da dile getirildi.

Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, “Ziyaretin ardından, Kaymakam Aydın Göçer ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan, beraberlerinde hayırsever Rasim Ünal ile birlikte Aile Sağlığı Merkezi yapılması düşünülen sahayı yerinde görerek, çeşitli incelemelerde bulundu” ifadelerini de kullandı.


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme