Feci şekilde can vermişti- Beklenen paylaşım geldi

Kayseri'den 8 gün önce 'yürüyen adamlar' olarak ünlenen Neşet Turan, İstanbul'a yürüyerek hareket etmişti. Kardeşiyle yola çıkan Turan, canlı yayın yaparken, bir kamyonun çarpması sonucu ağır yaralanmış, ardından da hayatını kaybetmişti. Turan ve kardeşi, CZN Burak'ı görmek için Kayseri'den yaya olarak yola çıkmıştı. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haber bülteninde...

Feci şekilde can vermişti- Beklenen paylaşım geldi

CZN Burak’ı görmek için Kayseri’den yaya olarak kardeşiyle birlikte yola çıkan ve feci bir kaza sonucu hayatını yitiren Neşet Turan, vefatıyla sevenlerini yasa boğmuştu.

Feci şekilde can vermişti- Beklenen paylaşım geldi

CZN Burak Özdemir de sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirdi. İnstagram’da 54 Milyon 200 Bin takipçisi olan, her bir fırsatta da Kayseri’ye gelen CZN Burak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Neşet Turan için ‘Allah rahmet eylesin’ mesajını paylaştı. Burak Özdemir, Kayseri’den yola çıkmadan önce CZN Burak’ın yanına gitmek için yaptıkları canlı yayın videosunu paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi.

Feci şekilde can vermişti- Beklenen paylaşım geldi

Neşet Turan ve kardeşi 28 Nisan Pazar günü Aksaray - Ankara karayolu Sapmaz mahallesinden yürüyerek ilerlerken kamyonun çarpmasıyla ağır yaralanmış, ardından da kaldırıldığı hastanede can vermişti. Kaza anında canlı yayın yapan kardeşi, büyük bir şok yaşadı. Neşet Turan ve kardeşinin 8 gün önce Kayseri’den yola çıktığı öğrenildi. Kayserili fenomen Neşet Turan’ın, son paylaşımında, Kayseri şivesiyle yaptığı açıklamalar hafızalarda yer aldı.

Kayseri Olay olarak Neşet Turan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.