İYİ Parti'de art arda dikkat çeken toplantılar

İYİ Parti'de Milletvekili Dursun Ataş, il ve ilçe yönetimleri ile bir araya geldi. 

TAKİP ET >>

İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, partisinin Kayseri il ve ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Seçim sürecini değerlendiren Ataş, aynı zamanda parti yönetimiyle 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylamasıyla ilgili olarak da görüş alışverişinde bulundu.

Ataş, “Kayseri il yönetim kurulu üyelerimiz ile 28 Mayıs seçimleriyle alakalı istişare toplantısı yaptık. Sandık güvenliği ve 2. tur seçim çalışmalarımız ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk.Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı'nın Sn. Kemal Kılıçdaroğlu olması için çok çalışacağız, başaracağız!” dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN 13. CUMHURBAŞKANI SEÇİLMESİ İÇİN HEPİMİZ ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Partinin yönetim kurullarıyla istişarelerde bulunduklarını dile getiren İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13. Cumhurbaşkanı seçilmesi için hepimiz çok çalışacağız. Seçim sürecince gösterdikleri gayret ve emekler için tüm teşkilat yöneticilerimize ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İLÇE BAŞKANLARIYLA TOPLANTI
İYİ Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada ise “28 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için Milletvekilimiz Sayın Dursun Ataş'ın katılımıyla ilçe başkanlarımızla istişare toplantısı yapılmıştır. Kayseri teşkilatları olarak seçimlere hazırız. 13.Cumhurbaşkanı Millet İttifakının adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır” denildi.
"TEŞEKKÜRLER KAYSERİ"
Diğer yandan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, yeniden milletvekili seçilmesiyle ilgili olarak da "Teşekkürler Kayseri" başlıklı bir mesaj yayımlandı.Milletvekili Ataş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Destekleriyle beni tekrar milletvekilliği görevine layık gören kıymetli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyor, oy versin vermesin bu şehirde yaşayan her vatandaşın vekili olmaya devam edeceğime söz veriyorum.Ayrıca gece gündüz demeden çalışıp emek veren tüm teşkilatlarımıza da teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hak hayırlı hizmet etmeyi nasip etsin.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme