Faizsiz, Peşinatsız, Taksitle Araç Finansmanı İçin Geç Kalmayın!

Yeterli bir birikimi olmayan kişiler araç sahibi olmayacağını düşünebilir. Ancak yeterli birikimi olmayanların bile araç sahibi olması mümkün.

TAKİP ET >>

Ekonominin kötüye gitmesi sebebiyle hem araba fiyatlarında hem de ev fiyatlarında oldukça büyük bir artış gözlemlenmektedir. Bu nedenle faizsiz araba almak son dönemlerde en çok başvurulan yöntemler arasında yer alıyor. Faizsiz bir şekilde araba almak aslında mümkündür. Genel anlamda faizler bankalar tarafından verilir ve kişiler aylık düzenli bir şekilde faizi olarak banka tarafından yönlendirilen fiyatı ödemek durumundadır. Eğer ödeme yapılmazsa haciz gelebilmektedir. Bununla beraber faizli kredi çeken kişiler bu süreç içerisinde çok daha çeşitli ek dosya masraflarını da ödemelidir. Ancak faizsiz, peşinatsız ve taksitle araç satın almak oldukça mümkündür. Bu da Birarabam firması tarafından gerçekleşir.

Peşinatsız Araç Finansmanı

Yeterli bir birikimi olmayan kişiler araç sahibi olmayacağını düşünebilir. Ancak yeterli birikimi olmayanların bile araç sahibi olması mümkündür. Bunun için Birarabam firması ile iletişime geçmek yeterli olacaktır. Çünkü Birarabam firması tamamen bireylere özgü olarak finansal çözümler sunuyor. Bu anlamda tüketiciler ek masraflardan ve yüksek faizlerden büyük bir oranda kurtulmuş oluyor.

Özellikle yeterli bir bütçeye sahip olamayan dar gelirli ve orta gelirli olan kişiler vadeli araba almadan çok daha uygun bir şekilde araba sahibi olabilir. Bilindiği üzere özellikle iyi bir araba almak için oldukça yüksek fiyatlarda faiz çekmek gerekiyor. Ancak yüksek fiyatlarda kredi çekmek demek bir o kadar fazla faiz ödemek demektir. Yani kişiler bir araba satın alırken neredeyse iki arabanın fiyatını ödüyor. Ancak Birarabam sayesinde taksitle peşinat ve faizsiz bir şekilde araç satın almak mümkündür.

Birarabam Araç Finansmanı

Senetle araba alma sayesinde artık finansman sorunu ortadan kalkıyor. Bilindiği üzere herkesin tamamen kendine uygun olabilecek bir bütçesi bulunuyor. Kişiler bütçesine yönelik olarak araç sahibi olmak ister. Ancak şu an araçlar o kadar pahalıdır ki pek çok kişi araç sahibi olmanın sadece hayalini kurmaktadır. Ancak faizsiz ve senetli bir şekilde araç sahibi olmak mümkün olduğu için son dönemlerde pek çok kişi bu fırsata yönelmeye başlamıştır. Özellikle Almanya ve Fransa gibi büyük Avrupa ülkelerinde faizsiz bir şekilde araç sahibi olmak en çok tercih edilen yöntemler arasında yer alır. Son dönemlerde Türkiye'deki araba fiyatlarının bu kadar artmasıyla beraber kişiler araç sahibi olmak için faiz ve peşinat ödemeden Birarabam gibi değerli firmalara başvuruyor.

Birarabam araç finansmanı tamamen sizin bütçenize uygun olarak bir finansman sağlıyor. Bunun için yapılması gereken tek şey tamamen hayalinizdeki arabayı bulmak ve arabaya aylık olarak ne kadar taksit ödeyeceğinizdir. Hem kişilere sunmuş olduğu fırsatlar hem de Birarabam personelleri tarafından sunulan plan doğrultusunda bir sözleşme imzalanır ve kişiler kısa bir süre içerisinde araç sahibi olabilir. Birarabam finansman planları sunarken aynı zamanda araçta ihtiyaç duyulan her türlü finansmanı da sağlanmaktadır. Bu anlamda kişilerin bütçesi hiçbir şekilde zor bir duruma girmez. Birarabam finansman planlarken kişilere grup finansman ve bireysel finansman planları olarak farklı yöntemleri sunar. Kişiler tamamen kendine uygun olan bir planı tercih ederek buna yönelik olarak araba satın alabilmektedir.

Faizsiz, Peşinatsız, Taksitle Araba Nasıl Alınır?

Araç sahibi olabilmek için ilk olarak banka kredisine başvurmak gerekir. Özellikle belirli bir peşinatı olmayan kişiler herhangi bir şekilde başvuruda bile bulunamayabilir. Kredi başvurusu yapıldıktan sonra belirli dosya masrafları da eklenir. Bu da aslında bir araba satın almak isterken oldukça büyük meblağlara denk gelecektir.

Peşinatsız araba almak isteyen kişiler de bu durumda Birarabam firması ile iletişime geçer. Birarabam firması herkesin bütçesine en uygun şekilde finansman planlarını oluşturur. Grup ve bireysel finansman seçenekleri sayesinde kişiler tamamen kendi gelir seviyesine en uygun olanı tercih eder ve buna yönelik olarak senetle araç alabilir. Tercih edilen plan ne olursa olsun ve kişi Türkiye'nin neresinde oturursa otursun ister ikinci el ister sıfır araç sahibi olabilir.

Finansman planları için ilk olarak Birarabam firması ile iletişime geçmek gerekir. İletişime geçtikten sonra kişinin ödeyebileceği aylık taksit miktarı belirlenir. Bütçe planlaması da tamamen buna göre sağlanır. Birarabam finansmanı aracılığıyla araç satın alındığında ikinci el ya da sıfır el araçlar tercih edilebilir. Araç Türkiye'nin istenen yerinden satın alınabilir. Ara ödeme ya da peşinat ödeme de yapılabilir. Taşıt kredisi tercih edilmediği için herhangi bir şekilde peşinat, faiz ya da dosya masrafına gerek yoktu. Aslında taksitle araba almak bu kadar kolay olacaktır.

Bakmadan Geçme