Ersoy, hızlı başladı!

Yaklaşık 100 gün partisinden ayrı kalan MHP Milletvekili Baki Ersoy, parti çalışmalarına hızlı başladı.

TAKİP ET >>

Partiden ihracı istenen, ancak daha sonra partiden ihraç kararını beklemeden istifa eden Milletvekili Baki Ersoy, Bahçeli'nin davetinin ardından MHP'ye resmen yeniden döndü.

Yaklaşık 100 gün parti faaliyetlerine ayrı kalan Milletvekili Baki Ersoy, çalışmalarına hızlı başladı. Hafta sonu partisine yeniden üye olan Ersoy, haftanın ilk günü Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı öncesinde partili meclis üyeleri ile bir araya geldi.


59 gündem maddesinin görüşüleceği toplantı öncesi parti grubunda, meclis üyeleri ile bir araya gelen Ersoy'a, MHP il Başkanı Adnan İncetoprak da eşlik etti. MHP Meclis Üyesi Hacı Çevikel, Kayseri Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Grup odasında Milletvekili Baki Ersoy ve İl Başkanı Adnan İnçetoprak ile bir araya geldiklerin söyledi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: MHP Kayseri İl Başkanımız ve İl Sekreterimiz Murat Titizbaş ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Grup Toplantısına katıldık. Toplantıda alınan kararların Sevdamız Kayserimiz'e hayırlı olmasını dilerim.

Bakmadan Geçme