Erciyes kayboldu!

Kayseri'de yağmurla birlikte çöken sis tabakası ilginç görüntüleri beraberinde getirdi. Erciyes kayboldu...Detaylar Kayseri haber bültenimizde...

TAKİP ET >>

Kayseri'de akşam saatlerinde yağmur etkisini gösterdi. Gök gürültülü, sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağmurla birlikte çöken sis ilginç bir görüntüyü de beraberinde getirdi. Meteoroloji 7'nci Bölge Müdürlüğü hava tahmin raporunu açıkladı.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan Kayseri ve çevresi hava tahmin raporunda kentte sağanak ve gök gürültülü yağışın etkili olacağı ifade edildi. Vatandaşlar bu konuda uyarıldı. Diğer yandan akşam saatlerinde etkili olan sağanak ve gök gürültülü yağış hayatı olumsuz etkiledi. Bazı vatandaşlar uyarılara rağmen yağışa hazırlıksız yakalandı. Kentte caddeler, sokaklar göle dönerken, ilginç bir görüntü ortaya çıktı.
Yağmurla birlikte kente sis tabakası da çöktü. Sisle birlikte Erciyes kayboldu. Gözlerden kaybolan Erciyes'in bu hali dikkat çekti.

Aynı yerden çekilen önceki ve sonraki fotoğraflarda çöken sisin ortaya çıkardığı tabloyu gözler önüne serdi.
Diğer yandan Meteoroloji'den yapılan açıklamada önümüzdeki günlerde de sağanak ve gök gürültülü yağışın etkili olacağı belirtildi. Kentte Cuma günü ve hafta sonu da hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Kayseri ve çevresinde yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağış etkili olacak. Rüzgar güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.
SEÇİM GÜNÜ HAVA DURUMU!
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylamasının yapılacağı 28 Mayıs Pazar günü de Kayseri'de hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Yine yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağışlı olacak.
Rüzgarın güney yönlerden hafif ve orta kuvvette esmesi, saatteki hızının ise 40-60 km olması bekleniyor. Diğer yandan seçimin yapılacağı gün Kayseri'de en düşük hava sıcaklığı 8, en yüksek hava sıcaklığının ise 25 derece olması bekleniyor.


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme