Büyükkılıç'tan, Baki Ersoy açıklaması: Beklemediğim açıklamaları oldu..!

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET >>

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, partisinde kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen, ancak bu yöndeki kararı beklemeden partisinden istifa eden MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile ilgili konuştu.
Büyükkılıç, Ersoy'un, Cumhur ittifakına zarar veren açıklamalarının olup, olmadığına yönelik olarak, “Zaman zaman olmuştu” sözleriyle dikkat çekti.


“BEKLEMEDİĞİM AÇIKLAMALARI OLDU”
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Olay Türk TV'de Sansürsüz Ramazan Özel programında konuştu. Gazeteciler Osman Çiftçi ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtlayan Büyükkılıç, programdaki Baki Ersoy sorusuna, “Değerlendirme ilgili siyasi partimizin. Milletvekilimizin konusu. Benim bu konulara girmem şık olmaz, yakışık olmaz. Bence bu konu benim konum olmamalı. Bu bir özel konu” dedi.
Başkan Büyükkılıç, programda Ersoy'un, Cumhur İttifakına zarar veren açıklamalarının olup, olmadığı yönündeki soruya da, “Zarar demiyelim de, beklemediğim açıklamaları zaman zaman olmuştu, ama bunlar geride kaldı. O seyyar satıcı...Bilmem ne... Başlangıçta. Onun dışında ben bir şeyini görmedim. Şahsına münhasır bir insan. Açıklaması olur. Telafi edilmeyecek bir yaklaşımı yoktu. Gelir, ziyaret eder, abi derdi. Bunlar kişisel şeyler, bence bu konuya girmeye gerek yok” diye konuştu.


Bakmadan Geçme