'Bakan'la karşılaştık, ikinciye talibim dedim ve sözü aldım!'

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Bakan Mustafa Varank ile karşılaştığını ve 'İkinci TOGG'a talip' olduğunu Bakan'a söylediğin dile getirdi. Başkan Büyükkılıç'ın ilçelere TOGG sözünü hatırlatan Altun, 'Ben Mustafa Varank'tan da aldım sözü' diye konuştu.

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET >>

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Olay Türk TV'de konuştu. Yüz Yüze programına katılan ve Gazeteciler; Osman Çiftci ile Cem Atakan'ın sorularını yanıtlayan Altun, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile karşılaştığında TOGG istediğini söyledi.

"BAKAN'DAN TALEPTE BULUNDUM"
Bir süre önce Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti'nin 'Türkiye'nin Yüzyılı' tanıtım toplantısında yaşanan olayı paylaşan Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Bakan Varan ile karşılaştığını belirterek, Varank'tan ikinci TOGG'un kendilerine verilmesi talebinde bulunduğunu söyledi.

"BAKAN'LA KARŞILAŞTIK, VALLAHİ DEDİM BÖYLE BÖYLE..."
“Araç çok olunca mazotta çok oluyor” diyen ve elektrikli araç konusuna dikkat çeken Altun, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın, gelmesi halinde ilçelere “makam aracı TOGG” sözünü de hatırlatarak, şunları söyledi: “TOGG verecek inşallah Memduh Başkan. Ben Mustafa Varank'tan da aldım sözü. Geçen gün ‘Türkiye yüzyılı' programına gittiğimizde mescitte karşılaştık. Mustafa Varank Bakanımla. Dedim ki, ikinci arabaya talibim dedim, birinci reisin, Cumhurbaşkanımızın. İkinci arabaya talibim, dedim ‘ben de talibim Özkan' dedi. Vallahi dedim böyle böyle dedim. Yani neyse verelim falan dedik, O da herhalde Azerbaycan'a gidecek ikinci araba. TOGG çıkınca hepimiz talibiz TOGG'a”


Bakmadan Geçme