Bahçeli'yi birlikte ziyaret ettiler...Açıklama var!

MHP'de yeniden Milletvekili seçilen isimler İsmail Özdemir ile Baki Ersoy, Ankara'ya giderek Bahçeli'yi ziyaret ettiler...

TAKİP ET >>

14 Mayıs seçimlerinde yeniden Kayseri Milletvekili seçilen MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ile Baki Ersoy, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, Ankara'da parti genel merkezinde ziyaret ettiler.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Bahçeli'nin Kayseri'ye selamlarının olduğunu belirtti. "Sayın Genel Başkanımızın elini öpüp hayır duaları ve talimatlarını aldık" diyen Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ayrıca MHP Lideri'nin seçim sonuçlarından dolayı kendilerini tebrik ettiğini de duyurdu.
"TEBRİK VE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ"
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, "Genel Başkan Yardımcımız İsmail Özdemir Beyefendi ile birlikte, Sayın Genel Başkanımızın elini öpüp hayır duaları ve talimatlarını aldık. Seçim sonuçlarından ötürü Kayseri ile ilgili memnuniyetlerini, tebrik ve teşekkürlerini ileterek tüm Kayserili hemşerilerimize selam ve sevgilerini ilettiler. Liderimizin izinde pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve sonrasındaki çalışmalarımız için gayretle mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme