Ak saçlılar MHP için toplandı

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nde flaş bir gelişme yaşandı. Milliyetçi Hareket Partisi'nde milletvekilliği, belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği, il başkanlığı ve ilçe başkanlığı yapmış isimler MHP il binasında bir araya geldi, 'Biz büyük bir aileyiz' mesajı verildi.

MHP'nin önceki dönem Kayseri Milletvekili Seyfi Şahin, önceki dönem Kayseri Milletvekili Hamdi Baktır, önceki dönem il başkanı ve Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, önceki dönem il başkanları Mete Eke, Ömer Faruk Murat, Talas Belediyesi önceki dönem Başkanı Orhan Say, önceki dönem Kocasinan ilçe başkanı Emrullah Benk, önceki dönem Melikgazi ilçe başkanı, belediye Meclis Üyesi Levent Livdumlu, önceki dönem Melikgazi Meclis Üyesi Ahmet Ersolak, eski il yöneticisi Hacı Bekir Aşılı, MHP'nin duayen ak saçlılarından Alim Gerçel parti il başkanlığında toplandı.
Toplantıya MHP İl Başkanı Ahmet Bağçovan, MHP İl Başkan Yardımcısı Murat Titizbaş ve Mustafa Çakır da katıldı.
Partinin ve yan kuruluşların yönetimlerinde geçmişte görev yapmış isimleri bir araya getirerek seçim öncesi motivasyonu artırmak ve ahde vefa hareketi oluşturmak için toplanan ak saçlıların aralarında görev bölümü yaptığı da öğrenildi.
MHP İl Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da bir araya gelen isimlerin 14 Mayıs'a kadar partide bulunarak seçim çalışmalarına katkı sağlayacağı belirtilerek, “Biz Büyük Bir Aileyiz.” denildi.

Bakmadan Geçme