AK Partililere seslendi: Kararın iptali için girişimde bulunun!

Saadet Partisi (SP) Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Kayseri Türk Telekom Bölge Müdürlüğünün kapatılarak, Adana'ya bağlanmasına tepki gösterdi.

TAKİP ET >>

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına seslenen Saadet Partisi (SP) Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, “Bu kararın gerekçesi nedir sayın Bakan? Lütfen vazgeçin” çağrısı yaptı.
“PERSONEL YERLERİNDEN EDİLECEK”
Aktaş, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Kayseri Türk Telekom Bölge Müdürlüğü kapatılıyor. Adana bölgeye bağlanıyor. T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı konuyla ilgili karar aldı. Kayserimizde bulunan 300-350 Türk Telekom personeli yerlerinden edilecek. Şu sıkıntılı dönemde bizce gereksiz yere alınmış olan bu karadan vazgeçilmeli. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı sayın Mehmet Özhaseki, İl Başkanı sayın Şaban Çopuroğlu ve şehrimizi temsil eden vekillerimiz, bu konuya derhal müdahil olmalı ve kararın iptali için gerekli girişimlerde bulunmalıdırlar. Kayseri İç Anadolu'nun merkezi bir şehri konumundadır. Türk Telekom Bölge Müdürlüğünün kapatılması Kayseri'nin önemsenmediği anlamına gelmektedir. Bu bölgeye Adana'dan hizmet nasıl gelecektir? Bu karar Kayseri'ye değer verilmediğinin göstergelerinden bir tanesi daha olmuştur”


Bakmadan Geçme