Kayserisporlu futbolcuda görüldü! Hemen tedavi altına alındı

Kayserispor'un Ganalı futbolcusu Joseph Attamah'ın sakatlığı nedeniyle Robotik lazer yöntemiyle tedavi olduğu görüldü. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserisporlu futbolcuda görüldü! Hemen tedavi altına alındı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 Süper Lig'in 27. haftasında Mondihome Kayserispor sahasında bu hafta MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Burak Yılmaz yönetiminde ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Başakşehir karşısında alan sarı kırmızılı takım yükselişini devam ettirmek istiyor.  

Kayserisporlu futbolcuda görüldü!

Kayserispor'da, Ankaragücü maçı hazırlıkları devam ederken başarılı defans oyuncısu Joseph Attamah da diz problemi görüldü.  Ganalı oyuncu sakatlığı nedeniyle Robotik lazer tedavisi gördü. 

Kayserisporlu futbolcuda görüldü!

Doktor Özgen Aydıncak, Gözbebeğimiz Kayserispor'un başarılı futbolcusu Attamah’ı; Diz problemi nedeniyle Robotik lazer ve M-Tec cihazlarımız ile tedaviye aldık" dedi. Başarılı futbolculun sağlık durumu ve hafta sonu Ankaragücü maçında forma giyip giymeyeceği merak konusu oldu. 

Kayserisporlu futbolcuda görüldü!

Maç bilet fiyatları

Diğer yandan Kayserispor'un, 24 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da karşılaşacağı Ankaragücü maçının bilet fiyatları da şu şekilde açıklandı:
Güney Alt tribün bileti: 38 TL
Kuzey Üst tribün bileti: 38 TL
Doğu Üst tribün bileti: 200 TL
Doğu Alt tribün bileti: 250 TL
Batı Üst tribün bileti: 400 TL
Batı Alt tribün bileti: 1250 TL
Batı Balkon tribün bileti: 500 TL
Misafir tribün bileti: 49 TL.