İşte! Cumartesi günü tramvayın ücretsiz olacağı saatler!

Kayserispor Süper Ligin 27. Haftasında sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak. Maça gidecek olan taraftarlara tramvay yine ücretsiz olacak. Ücretsiz tramvay saatleri ne zaman başlayıp, ne zaman sona erecek? Detaylar Kayseri Olayın Kayseri haberinde.

İşte! Cumartesi günü tramvayın ücretsiz olacağı saatler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta sonu mükemmel bir oyun sergileyerek 10 hafta sonra 3 puanla üzerindeki kara bulutları dağıtan Kayserispor, Süper Ligin 27. Haftasında sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı her maçta olduğu gibi yine taraftara jest yaparak, maça gideceklere tramvayın ücretsiz olduğunu duyurdu. Peki hangi saatler arasında tramvaylar Kayserispor taraftarına ücretsiz olacak? Kayserispor ile Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşma saat 13:30’da başlayacak. Son aldığı galibiyetle 32 puana ulaşan Kayserispor, önemli bir engeli daha aşarak, rahat bir nefes almak istiyor.

İşte! Cumartesi günü tramvayın ücretsiz olacağı saatler!

Passolig kartı olan taraftara saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmada 11:30-17:30 saatlerinde tramvay ücretsiz hizmet sunacak. Kayserispor taraftarı, her iç saha maçında tramvayı ücretsiz yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh büyükkılıç'a teşekker etti. 

Baki Ersoy büyük jest yapmıştı

MHP Kayseri Milletvekili, Kayserispor taraftarına yine jest yaparak 38 Bin TL bağışta bulunmuştu. 38 TL olan maç bileti, Kapalı Kale tarafından 1000 sporsevere aktarıldı. Kayserispor'un, Ankaragücü maçına büyük ilgi bekleniyor. 

Maç bilet fiyatları sudan ucuz!

Diğer yandan Kayserispor'un, 24 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da karşılaşacağı Ankaragücü maçının bilet fiyatları da şu şekilde açıklandı:
Güney Alt tribün bileti: 38 TL
Kuzey Üst tribün bileti: 38 TL
Doğu Üst tribün bileti: 200 TL
Doğu Alt tribün bileti: 250 TL
Batı Üst tribün bileti: 400 TL
Batı Alt tribün bileti: 1250 TL
Batı Balkon tribün bileti: 500 TL
Misafir tribün bileti: 49 TL.