Kayserispor'da iki eksik var!

Kayserispor, Ankaragücü maçına kilitlendi. Burak Yılmaz'ın öğrencileri, Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı. Kayserispor'da sakat ve cezalı oyuncular hangileri? Maç saat kaçta başlayacak. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da iki eksik var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig’in 27. Haftasında sahasında Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

Sarı-kırmızılı takım, Başakşehir FK maçının vermiş olduğu moralle, Başkent temsilcisini de mağlup etmek istiyor. Sarı-Kırmızılı takımda sakat olan Majid Hosseini’nin dışında sarı kart cezalısı Ali Karimi de forma giyemeyecek. İranlı iki oyuncunun yokluğunda defansta Julian Jeanvier, orta alanda da Otabek Shukurov’un oynaması bekleniyor. Teknik direktör Burak Yılmaz, oyuncularını hata yapmamaları konusunda uyardı. Kayserispor’da hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başladı.

Kayserispor ile Ankaragücü arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 24 Şubat Cumartesi günü saat 13:00’te başlayacak. Karşılaşmada Turgut Doman görev alacak. İLk yarıda Ankara'da oynanan maçı Kayserispor 3-0 kaybetmişti. Bu maç Emre Belözoğlu'nun ilk maçıydı.