Yeni Başkandan eski Başkana Ayşegül Arı cevabı!

Sarız Belediyesi eski Başkanı Baki Bayrak'ın iddialarına yanıt yeni Başkan Ömer Faruk Eroğlu'ndan geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Yeni Başkandan eski Başkana Ayşegül Arı cevabı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) geçen Sarız Belediyesi ile ilgili eski Başkan Baki Bayrak dikkat çeken iddialarda bulunmuştu. Bayrak, belediyede çalışan 17 numaralı forma ile bayanlar milli takımda da futbol oynamış olan Ayşegül Arı ile birlikte 3 engelli vatandaşın yeni başkan tarafından işten çıkarıldığını söylemişti.

Yeni Başkandan eski Başkana Ayşegül Arı cevabı!

Bayrak’ın bu iddialarına yanıt yeni Başkan Ömer Faruk Eroğlu’ndan geldi. Başkan Eroğlu, durumun bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu ifade etti. Ayşegül Arı’nın da durumunda haberi olmadığını aktaran Başkan Eroğlu açıklamasını şöyle sürdürdü; 

“Ayşegül Arı'nın durumundan haberim yoktu inanın. Bilenler biliyor makam odamız ile TOKİ’nin oradaki personel, memur grubu birbirinden bağımsız yapılmış ve arada bir kopukluk oluşuyor. İnşallah makam ile tüm personelleri aynı bina içerisinde birleştireceğiz. Bu konuda çalışmalarımız başladı.Bizzat 2017 yıllarında sanıyorum Ayşegül Arı kardeşimizi spor hocası acil istemiş. Başkanlık dönemimde annesi de benden rica etti, bende hemen belediyenin aracını tahsis edip acil ‘Bu kardeşimizi Mersin’e götüreceksiniz’ diye bizzat talimat veren bendim. 

Bu anlamda bizzat ben Ömer Faruk Eroğlu, hiç bir şekilde engelli personeli işten çıkartma yanlısı olmadım, olmamda. Aksine destek olmak tüm İlçe, vatandaş olarak görevimizdir. En kısa süre içerisinde tekrardan Ayşegül Arı kızımızı işine alacağız.”

Yeni Başkandan eski Başkana Ayşegül Arı cevabı!