MUSTAFA AYDOĞAN

ŞEKER'İN SUYU ÇIKTI

MUSTAFA AYDOĞAN

İnsan bazen neyin doğru, neyin yanlış olduğu konusunda tam bir karar veremiyor. İnsanlar bir gün önce “AK” dediklerine bir gün sonra “KARA” diyebiliyorlar.

Birden zihniniz bulanabiliyor, ‘AK’ mı desem, ‘KARA’ mı desem diye düşünüyorsunuz. Bazen ‘Sukut ikrardan gelir” deyip susmak da var, ancak bazen de Sukut ikrardan gelmiyor.

Her halükarda güçlünün zayıfı ezdiği bir süreç yaşıyoruz, onun için de insan gücü nispetinde hareket etmeli ve ona göre davranışlarına yön vermeli.

Güç sadece insan gücü değil, bazen para gücü, bazen de dış güçler. Dış güçlerden kasıtım eli, kolu çok yere rahatlıkla uzanabilen ve dilediğini yaptırabilme gücüdür.

Eğer ki o güçlere sahip değilseniz suya, sabun’a fazla dokunmayacaksınız…

Gazeteci olmanın en kötü yanlarından birisi; haliniz, vaktiniz, durumunuz, gücünüz ne nispette olursa olsun bazen susma hakkınızı beyniniz elinizden alıyor, dilin kemiği yok başlıyorsunuz konuşmaya.

Herkes gibi “HARÇ BİTTİ, YAPI PAYDOS” diyemiyorsunuz.

15 Temmuz hain darbe girişim süreci ve öncesini çok iyi biliyorum, Ergenekon, Balyoz süreçleri…

Her nasıl oldu ise bir türlü inanamadım, beni bir türlü de kimse ikna edemedi.

O dönemlerde Ergenekon ve Balyoz’u savunanlar ve FETÖ’nün ekmeğine yağ hem de TEREYAĞ sürenler 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından birden FETÖ düşmanı kesildiler. VAY ANASINI BE!!!

Şimdi senden, benden daha fazla sövüp sayıyorlar. FETÖ ile mücadele ettiğini sananların zaman, zaman FETÖCÜLERLE aynı tastan yiyip içtiklerini de görüyoruz.

Allah’ı, Kur-an’ı, Kitabı, Peygamberi dilinden düşürmeyip de bir türlü dürüst olamayan, yalanı diline tespih yapmış olanlara ne demeli?

İnşallah kendilerini çok iyi kamufle eden FETÖ bozuntuları ülkemizde dengeler yeniden değişmez ve bir daha yeniden hortlamazlar, HORTLAKLAR.

İnşallah FETÖ’nün zamanla tüm kılcal damarlarına kadar girilir, tüm organları ve beyinleri çökertilir. Ben inanıyorum ki zamanla tüm bunlar gerçekleşecek ve gördükleri düşler, kurdukları hayaller gün ışığıyla birlikte yok olacak.

NE OLDU ŞEKER’E

Şeker Fabrikası bu günlerde yeniden gündemde…

Basın bile birkaç parçaya ayrılmış, çok az da olsa eski başkan Vedat Ali Özışık’ı destekleyenler, mevcut yönetim Hüseyin Akay’ı destekleyenler ve yine az da olsa yeni oluşumu destekleyenler.

Ben tertemiz, şaibesiz bir yönetimden yanayım, kimsenin çamur atamayacağı, kimsenin toz konduramayacağı bir yönetimden. Dünün Vedat Alicileri bugün Hüseyin Akaycıları oldular. Vedat Ali’nin desteklediği bir yönetim gelse yeniden oncu olurlar.

Şeker’e gelince; ŞEKER’İN SUYU ÇIKTI…

Yazarın Diğer Yazıları