Turizm sektöründe kariyer fırsatları başlıyor

Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Kayseri Otelciler Derneği işbirliği içinde gerçekleşecek olan İstihdam ve Kariyer Günleri etkinliği başlıyor.

Turizm sektöründe kariyer fırsatları başlıyor

Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi, bu yıl onuncusu düzenlenecek İstihdam ve Kariyer Günleri etkinliğine ev sahipliği yapacak. Kayseri Otelciler Derneği (KAYOTED) ile işbirliği içinde gerçekleşecek olan etkinlik, turizm sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen öğrenciler için önemli bir fırsat sunacak.

Etkinlik, 05 Mart 2024 tarihinde Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde başlayacak ve bir dizi etkinlikle devam edecek. Açılışta standlar ziyarete açılacak ve öğrencilerin sektördeki önemli isimlerle tanışma fırsatı olacak. Ayrıca, öğrencilerin kariyer planlarına ışık tutacak otel yöneticileriyle bir kariyer söyleşisi düzenlenecek.

Gelecek günlerde ise öğrencilere çeşitli otel gezileri düzenlenecek. Bu gezilerde, öğrenciler hem otelleri ziyaret edecek hem de otel yöneticileriyle birebir görüşme şansı bulacaklar. Üniversite, öğrencilerin gezi süreçlerini kolaylaştırmak için otellere servis hizmeti sağlayacak.

Turizm sektöründe kariyer fırsatları başlıyor