TOKİ gayrimenkul satacak! İller arasında Kayseri'de var

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 36 ilde gayrimenkul satacak. Bu iller arasında Kayseri'de var. Satış işlemi ne zaman, nerede gerçekleştirilecek? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

TOKİ gayrimenkul satacak! İller arasında Kayseri'de var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) aralarında Kayseri'nin de yer aldığı 36 ilde gayrimenkul satacak. 199 gayrimenkul 31 Mayıs 2024 saat 14'00'te emlak müzayede aracılığıyla internet üzerinden satışa sunulacak. 

TOKİ Kayseri'de neyi satışa çıkarıyor

TOKİ'den satışa sunulan konut ve iş yerleri için vatandaşlar, 'Emlak Müzayede' internet sitesi üzerinden başvuru yapabilecek. Kayseri'nin de yer aldığı 36 ilde toplam 16 konut ve 183 iş yeri açık arttırma yöntemiyle satılacak. Açık arttırmalar 31 Mayıs 2024 Cuma günü Ankara The Green park Hotel ve TOKİ'nin İstanbul hizmet binasında yapılacak. İhaleye internet katılımı için bugün son gün. 

Ödemeler nasıl olacak?

Kayseri'de satışa sunulacak olan gayrimenkullerin iş yeri olduğu ifade edildi. Buna göre TOKİ Kayseri'de 5 iş yerini satışa çıkaracak. Satışın yüzde 15 peşin, 60 ay vade ile yapılacağı ifade edildi. 

TOKİ gayrimenkul satacak! İller arasında Kayseri'de var