Bakan Pınarbaşı'da TOKİ arsasını inceledi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 2 Haziran seçimleri öncesinde Pınarbaşı'na gelerek, TOKİ tarafından yapılacak 206 konutun arsasını yerinde inceledi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Bakan Pınarbaşı'da TOKİ arsasını inceledi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilerek 2 Haziran Pazar günü yapılmasına karar verilen Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde Pınarbaşı’nı ziyaret etti.

Bakan Pınarbaşı'da TOKİ arsasını inceledi

Bakan Özhaseki’ye MHP Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, Cumhur İttifakı’nın Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Memduh Uzunluoğlu, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar eşlik etti. 

Bakan Özhaseki Pınarbaşı’da ayrıca muhtarlar ve kanaat önderleri ile toplantı yaparken, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ziyareti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile birlikte Pınarbaşı Kayaönü Mahallemizde yapımına başlanacak olan 206 adet TOKİ konutumuzun arsasını yerinde inceledik.  Pınarbaşılı hemşehrilerimize modern ve konforlu yaşam alanları sunacak olan konutlarımızın emeği geçen Sayın Bakanımıza teşekkür ederim. Pınarbaşı'mıza hayırlı olsun’ sözleriyle sosyal medya hesaplarından paylaştı.