Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar Pınarbaşı'na geliyor!

Hafta sonu yapılacak seçimler öncesi Pınarbaşı'daki hareketlilik CHP adayı Deniz Yağan'a destek vermek için gelecek olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile devam edecek. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar Pınarbaşı'na geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Pınarbaşı tarihinin en hareketli günlerini yaşamaya devam ediyor. 2 Haziran Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde;  bir yanda Cumhur İttifakı mensupları sık sık bölgeyi ziyaret ederken diğer yanda da CHP’nin önde gelen isimleri CHP'nin belediye başkan adayı  Deniz Yağan’a destek vermek için Pınarbaşı’nı ziyaret ediyor.

Bugün Çevre Şehircilik ve İklimi Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bölgede vatandaşlarla buluşurken yarın da Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Pınarbaşı’nı ziyaret edecek. İki dönemdir Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Zeydan Karalar’ın yarın (30 Mayıs 2024) saat 13.30’da ilçede olması bekleniyor. 

Zeydan Karalar kimdir?

1958 doğumlu Zeydan Karalar, 1977 yılında Demokratik Sol Yüksek Öğrenim Derneğini kurdu. 1977-1980 yılları arasında CHP İl Gençlik Kolları Saymanlığı ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Karalar, 1980 yılında Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği’nden mezun oldu.

Bir yıl sonra makine Mühendisleri Odası Başkanlığı’na seçilen seçilen Karalar, Türkiye’nin en genç oda başkanı unvanını elde etti; 2 yıl bölge başkanlığı ve üst kurul (TMMOB) delegeliği yaptı. 2014’de yerel seçimlerinde Adana Seyhan İlçe Belediye Başkanlığı seçilen Karalar, 2019 ve 2024 yerel seçimlerinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildi.