Talas'ta yeni bir lezzet durağı: Talas Tokana

Talas Belediyesi'nin hizmeti olan Talas Tokana, Kayseri'nin sevilen lezzetleriyle kapılarını açtı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Talas'ta yeni bir lezzet durağı: Talas Tokana
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediyesi, Kayseri’de bir marka haline gelen Talas Osmanlı Sokağı’nın sonunda hizmet verecek olan Talas Tokana, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra  Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve davetlilerin katıldığı törenle hizmete girdi. 

Talas'ta yeni bir lezzet durağı: Talas Tokana
Kayseri mutfağının seçkin lezzetleriyle müşterilerine hizmet verecek olan Talas Tokana, sadece sunduğu lezzetlerle değil tarih kokan mimarisiyle de dikkat çekiyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Tokana’nın açılışını sosyal medya hesabından, “Talas Tokana, Kayseri mutfağının seçkin lezzetleriyle tarihi taş konakta hizmetinizde. Osmanlı Kültür Sokağı sonunda hizmet verecek tesisin açılışına teşrif eden Sayın Mehmet Özhaseki Bakanımıza, şehir protokolümüze ve misafirlerimize teşekkür ediyorum.” sözleriyle duyurdu. 

Talas'ta yeni bir lezzet durağı: Talas Tokana