Kayserililerin akın ettiği mesire alanındaki yerlerin işletmeciliği işi ihaleye çıkıyor

Son yılların popüler yerlerinden olan ve Kayserili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Soysallı Pınarları Günübirlik Kullanım Alanı içerisinde yer alan işletmeler ihale ile verilecek. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserililerin akın ettiği mesire alanındaki yerlerin işletmeciliği işi ihaleye çıkıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanlığı, VII. Bölge Müdürlüğü Kayseri İl Şube Müdürlüğü tarafından Sultan Sazlığı Milli Parkı sınırları içerisindeki Soysallı Pınarları Günübirlik Kullanım Alanı içerisinde yer alan giriş kontrol ünitesi, büfe, kır lokantası, açık alan işletmeciliği işletilmesi işi ihaleye çıkıyor.
İhale 10.10.2023 tarihinde saat 11:00’da Yeni Mahalle Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Kayseri Şube Müdürlüğü toplantı/ihale salonunda yapılacaktır.Kayserililerin akın ettiği mesire alanındaki yerlerin işletmeciliği işi ihaleye çıkıyor
5+5 yıl olarak kapalı teklif usulü ile ihale edilecek olan ihalenin esas muhammen bedel tutarı (TL/YIL) 70.836,60 TL olarak belirlenirken geçici teminat tutarı 7.084,00- TL olarak belirlendi.
İhale teklif dosyalarının teslim edileceği son tarih ve saat ile yer ise şu şekilde; 10/10/2023 Salı günü saat 11:00’a kadar Yeni Mahalle Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:163 Kocasinan Kayseri adresinde ikamet eden Kayseri Şube Müdürlüğü’ne teslim etmek zorundadırlar.
VII. Bölge Müdürlüğü Kayseri İl Şube Müdürlüğü’nün ilan.com.tr adresinde yer alan ilanı için TIKLAYINIZ