Sarız'la ilgili şok iddia: Kim sesini yükseltirse..!

CHP'den Sarız Kaymakamı ile ilgili dikkat çeken açıklama. Sarız eski Belediye Başkanı ve aynı zamanda partinin Sarız Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Eroğlu, Kaymakam ile ilçe Milli Eğitim Müdürüne sahip çıktı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Sarız'la ilgili şok iddia: Kim sesini yükseltirse..!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Sarız ilçe Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile ilgili dikkat çeken açıklama. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarız Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Eroğlu, Sarız'ın siyasi polemik konusu haline getirilmek istendiğini iddia ederek, "Kim sesini çok yükseltirse onun oyu silinmiş algısı yapılacak" ifadelerini kullandı. Eroğlu, ilçe Kaymakamına ve İlçe Milli Eğitim Müdürüne de ortaya atılan bazı iddiaların aksine sahip çıktı. 

Sarız'la ilgili şok iddia: Kim sesini yükseltirse..!

Sarız' da16 Ekim 2023 tarihinde göreve başlayan Kaymakama sahip çıktı: Bazı grupları rahatsız ediyor

CHP Sarız eski Belediye Başkanı ve aynı zamanda partinin Sarız Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Eroğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Sevgi̇li̇ Sarız halkım, malesef Sarız i̇lçemi̇zi̇ si̇yasi̇ polemi̇k hali̇ne geti̇ri̇p, algı yaratıyorlar. Sarız Kaymakamı sn Sali̇h Aydın ve Sarız i̇lçe  mi̇lli̇ eği̇ti̇m müdürünün seçi̇me hi̇le karıştıracağını sanmıyorum. Görevleri̇ i̇cabı halkla i̇çi̇çe olmaları bi̇r kısım grupları rahatsız etmi̇şti̇r. Si̇li̇nen oylar henüz belli̇ bi̇le deği̇ldi̇r. Kim sesi̇ni̇ çok yükselti̇rse sanılacak ki̇ onun oyu çok si̇li̇nmi̇ş algısı yapılmaktadırlar. Sn Kaymakamımızla alakası da yoktur. Malesef bazı kesi̇mleri̇n i̇şi̇ne gelmemesi̇ Sarız'ın i̇smi̇ni̇ lekeleme pahasına böyle kampanya yürütülmüştür. Sarız Kaymakamı sn Sali̇h Aydın'ın tayi̇ni̇, Samsun'a gi̇deceği̇ önceden belliydi. Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürü Selahatti̇n Kolukısa da Sarız'ın öz evladı sevilen, çalışkan bi̇ri̇di̇r. Seçi̇m süreci̇nde herkesi̇ saki̇nli̇ğe sükunete davet ediyorum.