Milletvekili Özdemir'den nüfus göndermesi!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Özdemir, milletvekillerinin tamamının şehri iyi tanıması gerektiğini vurguladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bültenimizde…

Milletvekili Özdemir'den nüfus göndermesi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekilleri Kayseri Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra konuşan MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “Beş yıllık kesintisiz görev süremizin ardından 28. Dönemde de yine aziz hemşehrilerimiz Milliyetçi Hareket Partisi'ni iki evladını Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Kayseri'yi temsil etmek üzere vazifelendirmiştir. Bu durum bizim nazarımızda değerlendirildiğinde ve kamuoyu nazarında da üzerinde düşünüldüğünde Kayserili hemşehrilerimizin Milliyetçi Hareket Partisi'nden yana duydukları memnuniyetin ve yeni dönemde de aynı şekilde göreve devam etmemizi istemelerinin açık bir tecellisidir.” dedi.

Milletvekillerinin şehri iyi tanıması gerektiğinin altını çizen Özdemir, “Birincisi tabii 10 tane çok değerli milletvekili Kayseri'yi temsil etmek üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olacak. Dileğimiz ve arzumuz bu 10 milletvekilinin tamamının Kayseri'nin ilçelerini iyi bilmesi, merkezini iyi bilmesi ve Kayseri'nin nüfusunu da iyi bilmesidir. Kayseri'nin nüfusu 1 milyon 440 binin üzerindedir. Öncelikle bunu bildirmek isterim. İkinci olarak tabii mevcut durumda seçimlere giderken ittifaklar bazındaki çalışmalar dikkate alındığında Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tüm kurum ve kurallarıyla beraber olgunlaşması ve Türkiye'de daha da yerleşik hale gelmesiyle alakalı çabalarla ilgili aziz milletimize düşüncelerini paylaşmıştır. Dolayısıyla aziz milletimiz vermiş olduğu iradeyle kararıyla beraber Türkiye'de bugün meclis aritmetiğine baktığınızda Cumhurbaşkanlığı hükümet etme sisteminin devamından yana iradesini çok açık ve net bir şekilde ortaya koymuş.Sistem tartışmaları bu haliyle kapanmıştır.” ifadelerini kullandı.