Kilit Uzmanı Vidinova'nın Yahyalı'da ne işi var?

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde dikkat çeken ziyaret. Avrupa Birliği (AB) Araştırma ve Kilit Uzmanı Anna Vidinova ilçeye giderek, kimlerle bir araya geldi, ne görüştü. Dikkat çeken ziyaretin detayları Kayseri haber bülteninde.

Kilit Uzmanı Vidinova'nın Yahyalı'da ne işi var?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde dikkat çeken ziyaret. Araştırma ve Kilit Uzmanı Anna Vidinova, ilçede kimlerle bir araya geldi? Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Vidinova ile ne görüştü? 

Kilit Uzmanı Vidinova'nın Yahyalı'da ne işi var?

Kimlerle bir araya geldi?

Vidinova'nın AB Projesi Need Pro kapsamında ilçeye gittiği öğrenildi. İlçede bu yönde çalışmalar yapacağı belirtildi. Projede Yahyalı Belediyesinin de hibe faydalanıcısı olduğu belirtildi. Ne eğitimde ne istihdamda olan gençlerin mesleki eğitimle istihdama yönlendirildiğiAB Projesi Need Pro kapsamında Avrupa Birliği delegasyonundan Araştırma ve Kilit Uzmanı Anna Vidinova ve Proje izleme uzmanı Rümeysa Çamdereli proje faaliyetlerini yerinde izlemek ve proje paydaşlarının katılımıyla NEED'lerin işgücü piyasasında daha fazla yer almasını sağlamak için ilçeye gitti.

Kilit Uzmanı Vidinova'nın Yahyalı'da ne işi var?

Başkan Öztürk'e neden teşekkür etti?

Yahyalı'da bu kapsamda izleme ve değerlendirme toplantısı yapıldı. İzleme ziyareti ve toplantıda proje ekibi ve Belediye Başkanı Esat Öztürk'den proje hakkında bilgi aldı. AB heyeti, küçük ölçekli bir ilçede istihdama yönelik  bu yöndeki çalışmalara destek sunan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'e teşekkür etti.