Erciyes Dağı'nda yapılacak zirveye 12 gün kaldı!

Summit Erciyes: Geleceğe Yatırım Yapanlar Zirvesi, girişim sermayesi ve teknoloji yatırımlarının odak noktasında! Türk iş dünyasının önde gelen isimleri, 21 Şubat 2024'te Erciyes Dağı'nda bir araya geliyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Erciyes Dağı'nda yapılacak zirveye 12 gün kaldı!

Anadolu'nun yükselen girişim sermayesi alanındaki önemli etkinliklerinden biri olan "Summit Erciyes: Geleceğe Yatırım Yapanlar Zirvesi," bu yıl 21 Şubat 2024 tarihinde Erciyes Dağı'nda gerçekleştirilecek.

Erciyes Teknopark A.Ş. ve ORAN Kalkınma Ajansı iş birliğiyle düzenlenecek olan zirve, girişim sermayesi yatırımlarının yanı sıra şirketlerin teknoloji ve inovasyon ekosistemi fırsatları ile teknolojiye yapılan yatırımların iş dünyasındaki önemine odaklanacak.

Etkinliğe iş insanları, melek yatırımcı, fon yöneticisi, teknoloji tabanlı girişimci, kamu otoritesi ve girişimcilik ekosisteminin önde gelen isimleri katılacak.

Etkinlikte ayrıca başarılı girişim sunumları da gerçekleştirilecek. Bu sunumlarda, Chemicamed Kimya A.Ş., Karboard Spor Ekipmanları, Yobodobo Games ve Nevasoft gibi başarılı girişimler yer alacak.

Ayrıca, Türk yatırım dünyasındaki gelişmeleri ele alan bir panel de düzenlenecek. Moderatörlüğünü Ekonomi Gazetesi Muhabiri Hilal Sönmez'in yapacağı panele Türkiye Kalkınma Fonu Daire Başkanı Barış Çivici, Letven Capital Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Kamil Kılıç, Re-Pie Portföy Partner Anıl Altun ve APY Ventures GSYF Müdürü Mustafa Keçeli katılacak.

Etkinlikte ayrıca Türk teknoloji startuplarının global yatırımcılara nasıl açılacağına dair bir oturum düzenlenecek. Bu oturumda Volitan Global Grup'tan Türkay Ufuk Eren konuşmacı olarak yer alacak.

Diğer bir oturumda ise yapay zeka konusu ele alınacak. Yapay Zeka Politikaları Derneği'nden Zafer Küçükşabanoğlu bu oturumda konuşmacı olarak yer alacak.

Ayrıca, geleceğin yatırım araçlarına odaklanan bir oturum da düzenlenecek. Moderatörlüğünü Dr. Ayşe Kuyrukçu'nun yapacağı oturumda Şirket Ortağım Melek Yatırım Ağı Ağ Başkanı Mehmet Buldurgan, Startupfon GSYF Yatırım İlişkileri Direktörü Damla Ilıcalı, Fonbulucu Paya Dayalı Kitle Fonlama Co-CEO Kemal Payza ve Fonangels Paya Dayalı Kitle Fonlama CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş panelist olarak yer alacak.

Bu etkinlik, girişimcilik ve teknoloji alanındaki gelişmeleri takip edenler için önemli bir fırsat olarak öne çıkıyor.  Detaylı program ve etkinliğe katılım için TIKLAYINIZ

Erciyes Dağı'nda yapılacak zirveye 12 gün kaldı!