Kayseri'ye mitinge gelen Yavaş'a bir tepki daha

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kayserili Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek'ten sonra Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı da Başkan Mansur Yavaş'a tepki göstererek, 'Afet filan da yaşanmadı Ankara'da. Sadece yağmur yadı.' dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayseri'ye mitinge gelen Yavaş'a bir tepki daha
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yurdu etkisi altına alan sağanak yağışlar, hayatı olumsuz etkilerken bazı şehirlerde su taşkınları ve seller meydana getirdi. Başkent Ankara da sel felaketinden etkilenen illerden biri oldu.

Ankara'da yaşanan sağanak yağışlar sırasında Yenimahalle ilçesinde bulunan Şehit Harun Parlak Caddesi'nde 2 çocuk sel sularına kapılarak sürüklendi. Bu olaylar yaşanırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Kayseri Pınarbaşı İlçesi'ne CHP Başkan Adayı Deniz Yağan'a destek için mitingde olması tepkilere neden oldu.

Kayseri'ye mitinge gelen Yavaş'a bir tepki daha

Sel felaketinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kayserili Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Başkan Mansur Yavaş'a tepki göstermişti. Çiçek'ten sonra Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı da Başkan Mansur Yavaş'a tepki göstererek şu ifadeleri kullandı: "İşte %60 oy alan Mansur Yavaş'ın Ankara'sı: Yollar sel olmuş, çocuklar sürükleniyor... Afet filan da yaşanmadı Ankara'da. Sadece yağmur yadı."