Kayseri müftülüğünden akşam üstü flaş çağrı

Kayseri, Filistin ve tüm mazlumlar için gerçekleştirilecek sabah namazı etkinliğiyle, tüm camilerde duada buluşuyor. Vatandaşlar, sabah namazında Filistin başta olmak üzere tüm dünya mazlumları için dua ederek, dayanışma içinde olacak. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde...

Kayseri müftülüğünden akşam üstü flaş çağrı

Kayseri, Filistin ve dünya genelinde yaşanan mazlumlar için tek yürek oldu.

İnsanlıkdışı davranışlara sessiz kalınması; Kayserilileri harekete geçirdi. 13 Ekim Cuma günü 'Filistin ve Mazlumlar İçin Sabah Namazı Dua Buluşması' etkinliği düzenlenecek. Kayseri’de tüm camilerde gerçekleşecek olan sabah namazı buluşmasına yoğun katılım bekleniyor.
Kayseri'deki tüm camiler, Filistin ve mazlumlar için dua edenle dolacak. Bu anlam etkinlik, kentteki tüm camilerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Vatandaşlar, birlik ve beraberlik içerisinde, olaylarınki tüm mazlumlar için Allah'a dua edecek.
Kayseri, bu etkinlikle, dini ve vicdani sorumlulukların bilinciyle hareket ederek, büyük taktir topluyor. Zulme uğrayan insanlar için tek yürek olacak olan Kayseri halkı, ortak dualarla tüm mazlumların acılarını paylaşacak.
Bu etkinlik, aynı zamanda toplumun tüm kesimlerini, insanlık adına ortak bir paydada buluşacak.Bu özel buluşma ile duanın yanı sıra insani değerleri gaspeden İsrail’e tepki verilecek. Etkinliğin Türkiye’de tüm camilerde yapılması bekleniyor.