İşte Kayserispor'un, Başakşehir FK karşısındaki muhtemel 11'i

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, İstanbul'a galibiyet için gideceklerini söyledi. Teknik direktör Burak Yılmaz nasıl bir 11 ile maça başlayacak? Sarı-Kırmızılı takımda eksik oyuncu bulunuyor mu? Başakşehir-Kayserispor maçı saat kaçta başlayacak? Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

İşte Kayserispor'un, Başakşehir FK karşısındaki muhtemel 11'i
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Toplamda 10 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Kayserispor’da geri sayım başladı.

Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı Başakşehir’i gözüne kestiren Sarı-Kırmızılı takımda tek hedef: mutlak galibiyet. Teknik direktör Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor’da, Majid Hosseini dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Yaptığı devre arası transferleriyle güçlenen, Milli takıma giden oyuncuların dönmesiyle birlikte de rekabet ortamı yaşanan Sarı-Kırmızılı takımda oyuncuar hırs küpü.

Çamlı: Galibiyet hasterine son vereceğiz

Başkan Ali Çamlı, hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu söyledi. İyi bir hafta geçirdiklerini dile getiren Başkan Çamlı, ‘Geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş maçında neler yapabildiğimizi gördük. Galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Bu hafta elimizden gelenin en iyisini yaparak, 10 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. Moral ve motivasyonumuz üst düzeyde. Burak hocamız nezaretinde İstanbul’dan İnşallah 3 puan ile dönmek istiyoruz’ diye konuştu.

Kartal Kayra Yılmaz dönüyor!

Kayserispor’da Kartal Karya Yılmaz cezasını tamamladı. Genç futbolcu, Gazientep Fk maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüş ve Beşiktaş maçında forma giyememişti.Kartal'ın, yedek kalması bekleniyor. Genç çalıştırıcının Kartal'a maçın ikinci yarısında şans vermesi ön görülüyor. 

Kayserispor'un muhtemel 11'i!

Teknik direktör Burak Yılmaz’ın, Başakşehir maçında hangi oyuncuları 11’de değerlendireceği merak konusu oldu. Yılmaz’ın muhtemel olarak Bilal, Gökhan, Julian, Arif, Carole, Morte, Otobak Shukurov, Mehmet Eray Özbek, Mehdi Bourabia, Miguel Cardoso ve Duckens Nazon’u sahaya sürmesi bekleniyor.

Başakşehir FK-Kayserispor maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak?

Başakşehir FK ile Kayserispor arasında oynanacak olan Süper Lig’in 26. Hafta mücadelesi Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda saat 20:00’de başlayacak ve karşılaşmada Oğuzhan Çakır görev yapacak. İlk yarıda Kayseri'de oynanan maç 0-0 eşitlikle sonuçlanmıştı. Bu maçta Çağdaş Atan'a taraftarın büyük tepkisi olmuştu.