İstanbul'da bir ilk yaşanacak!

Kayserispor ile Başakşehir arasında oynanacak olan maçta ilkler yaşanacak. Burak Yılmaz teknik direktörlük kariyerinde ilk kez Çağdaş Atan'a karşı görev yapacak. Diğer yandan Olivier Kemen de ilk kez Sarı-Kırmızılı takıma karşı forma giyecek.

İstanbul'da bir ilk yaşanacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, bugün Başakşehir FK’ya konuk olacak.

Bu maçta bir ilk yaşanacak. Sarı-Kırmızılı takımın genç çalıştırıcısı Burak Yılmaz ile, eski çalıştırıcısı Çağdaş Atan’ın ilk karşılaşması olacak. Aynı zamanda Olivier Kemen de ilk kez Kayserispor’a karşı forma giyecek. Toplamda 10 maçtır galibiyet hasreti çeken Sarı-Kırmızılı takım, bu maçı kazanamazsa, tarihinin en kötü serisini yaşamış olacak. 29 puanla tehlike hattının hemen üstünde yer alan Kayserispor, yeni transferleriyle galibiyet arayacak.

Gözler Çağdaş Atan ve Olivier Kemen de olacak!

Bu zorlu doksan dakika sporseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Saat 20:00’de başlayacak olan karşılaşmada Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan maçta gol sesi çıkmamıştı. Şu an Başakşehir’i çalıştıran Çağdaş Atan’a büyük tepki gelmişti. Atan ve Kemen’in bu maçtaki performansları merak ediliyor. Çağdaş Atan ve Olivier Kemen, Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra taraftarın büyük tepkisiyle karşılaşmıştı.