İşte Kayseri'de tramvayın ücretsiz olacağı saatler!

Mondihome Kayserispor Trendyol Süper Ligin 25. Haftasında evinde Beşiktaş JK'yı misafir edecek. Maça gidecek olan taraftarlara tramvay ücretsiz. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

İşte Kayseri'de tramvayın ücretsiz olacağı saatler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mondihome Kayserispor Trendyol Süper Ligin 25. Haftasında evinde Beşiktaş JK'yı misafir edecek. Maça gidecek olan taraftarlara tramvay ücretsiz. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç bu akşam saat 20.00'da gerçekleşecek olan Kayserispor-Beşiktaş maçını seyretmek için stada gelecek olan taraftarlara tramvayın ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.

Başkan Büyükkılıç X hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Passolig kartı olan taraftara 18.00-23.30 saatleri arasında tramvayın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.

İşte Kayseri'de tramvayın ücretsiz olacağı saatler!

Başkan Büyükkılıç açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Tek ses, tek yürek olmak için akın akın stada. Bu akşam şehrin kalbinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Mondihome Kayserispor’umuza yürekten başarılar diliyor, tramvay seferlerini ücretsiz yaptığımız bu önemli karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı bekliyoruz."