Ertekin'den dikkat çeken maç yorumu! Kayserispor kümede kalır mı?

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin de, Kayserispor - Beşiktaş maçını RHG Enertürk Enerji Stadyumu'ndan takip etti. maçı değerlendiren Ertekin, transfer döneminin ardından takımın performansından memnun kaldı mı? Kayserispor ve Beşiktaş kadrolarını beğendi mi? Detaylar Kayseri Haberimizde...

Ertekin'den dikkat çeken maç yorumu! Kayserispor kümede kalır mı?

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor - Beşiktaş maçını  RHG Enertürk Enerji Stadyumu'ndan takip etti. Maç bitiminde önemli açıklamalarda bulunan Ertekin'in Sarı-Kırmızılı takımın yeni transferlerini hakkında neler söyledi? 

Ertekin, Transfer Değerlendirmesinde Bulundu

CEO Ertekin, transfer döneminin sona ermesiyle ilgili olarak, ‘Ara transfer dönemi bittiğinde, yeni takımı herkes büyük bir merakla bekliyorlar. Ben hem Kayserispor’u hem de Beşiktaş’ı o gözle izlemeye çalıştım. Bizim adımıza sevindirici olan şu; hem bir önceki transfer döneminde hem de şu anki transfer döneminde aldığımız futbolcuların tamamı ilk 11’deydi ve gerçekten çok iyi oynadılar’ dedi. 

Ertekin Transferleri beğendi mi?

Ertekin, her iki takımın transferlerini kıyasladı ve ‘Beşiktaş için baktığımda, 100 yıllık bir kulüp tarihindeki en pahalı iki transfer bu maçta oynadı, bir tanesini çok beğendim, ama diğerini hazır görmedim. Biz daha mütevazi bütçelerle, daha doğru transferler yapmışız’ diye konuştu.

Ertekin’e göre Kayserispor kümede kalır mı?

Ertekin, ‘Takımın içine giren, hızlı şekilde adapte olan bir Kayserispor izledik. Keşke 5-6 hafta önce bu takım oluşturabilseydi, ama her şeyden bir şey öğreniyoruz. Bu takımda stres yaşıyorduk, iki üç hafta öncesine kadar, bence sezon sonuna kadar stres yaşamadan, düşme kaygısı yaşamadan, sahada olacak bir takım kurduk. Ben Başkanı, emek veren herkese çok teşekkür ediyorum’ diye konuşarak, takımın performansından memnun olduklarını vurguladı.