İl Başkanı Melikgazi Belediye Başkan adayı oldu

Saadet Partisi İl Başkanı Baki Coşkun, partisinin Melikgazi Belediye Başkan Adayı oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İl Başkanı Melikgazi Belediye Başkan adayı oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Siyasi partiler 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için adaylarını açıklamaya devam ediyor. Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’ın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu Saadet Partisi’nde Melikgazi Belediye Başkan adayı, İl Başkanı Baki Coşkun oldu. Coşkun’un adaylığını sosyal medya hesabından duyuran Arıkan, mesajında, “Kıymetli yol arkadaşım Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Av. Baki Coşkun Melikgazi’ye hayırlı olsun! Melikgazi'miz Milli Görüş Belediyeciliği'ne Baki Coşkun ile ulaşacak, Baki kardeşime yapacağı çalışmalarda kolaylıklar ve hayırlı zaferler diliyorum.” İfadelerine yer verdi. Saadet Partisi’nde Talas için Harun Toprak, Kocasinan için ise Recep Güngör’ün isimleri geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. 

İl Başkanı Melikgazi Belediye Başkan adayı oldu

Baki Coşkun Kimdir?

1987 yılında Kayseri’de doğdu. 2005 yılında Kayseri İstikbal Lisesi’ni 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Adalet M.Y.O. ‘ni 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.
Adli Tıp Kurumu Başkanlığı ve İstanbul Üniversitesi Rektörlüğünde 5 yıla yakın devlet memuru olarak görev yaptı. Lise yıllarından itibaren Milli Gençlik Vakfında okul başkanlığı görevlerinde bulundu. Üniversite ve sonraki yıllarda Anadolu Gençlik Derneğinde Fakülte Temsilciliği, İlçe Başkanlığı ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 27. Dönem Saadet Partisi Milletvekili adayı olan Coşkun 2020 yılından itibaren Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı görevini yürütüyordu.