Başkan Büyükkılıç'ın müstakil mesasi

Son günlerde yoğun temposuyla dikkat çeken Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, akşam saatlerinde Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğini ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Başkan Büyükkılıç'ın müstakil mesasi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Cumhur İttifakı' nın adayı olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yoğun temposuyla dikkat çekiyor.

Başkan Büyükkılıç'ın müstakil mesasi

Gün içinde etkinlikten etkinliğe koşan Büyükkılıç, akşamları da farklı ziyaretlerle objektiflere takılıyor. Başkan Büyükkılıç, bugün akşam saatlerinde de Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ni (MÜSİAD) ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç'ın müstakil mesasi

O anları sosyal medyasından paylaşan Büyükkılıç," Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi'ni ziyaret ederek, başkanımız Ferhat Akmermer ve yönetim kurulu üyelerimizle üretim üssü olan şehrimiz üzerine istişarelerde bulunduk. Ekonomiye, sanayiye, yatırıma ve istihdama şehrimize ve yaşadığımız değere değer katan MÜSİAD'ımızın değerli üyelerine teşekkür ederim ..." ifadelerini kullandı.