Erciyes Üniversitesi 4 kişi alacak! Günde 5 saat çalışacak personelin maaşı belli oldu!

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) günde 5 saat çalışacak 4 kişi aranıyor. Başvurular başladı. Son başvuru tarihi 2 Ocak 2024. Peki hangi alanca alım yapılacak? Alım yapılacak kişilerde aranan özellikler neler? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi 4 kişi alacak! Günde 5 saat çalışacak personelin maaşı belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 2 kadın 2 erkek olmak üzere 4 kişi istihda edecek. Alım yapılacak olan personel sözleşmeli yani 4b statüsünde olacak. Başvurular dün itibariyle başladı ve 2 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek. Alım yapılacak personelin maaşı ne kadar olacak?

Erciyes Üniversitesi 4 kişi alacak! Günde 5 saat çalışacak kişilerin maaşı belli oldu!

Erciyes Üniversitesi 2 erkek 2 kadın canlı model alımı yapacağını duyurdu. Çalışma saatleri eğitim ve öğretim süresiyle sınırlı olacak, günde 5 saati geçmeyecek. Üniversiten alım yapılacak personelle ilgili açıklanada ayrıca "İstihdam edilecek canlı modelin mali ve sosyal haklara ilişkin işlemleri sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslar çerçevesinde düzenlenecektir" denildi.

Erciyes Üniversitesi 4 kişi alacak! Günde 5 saat çalışacak kişilerin maaşı belli oldu!

Canlı mankenlerin alacağı maaş merak konusu oldu

Canlı mankenlerin alacakları maaş ise kentte merak konusu oldu. Peki canlı mankenler şu an ne kadar maaş alıyor? Edinilen bilgiye göre şu an günde 5 saat çalışan canlı mankenlerin aldığı maaş 20 bin 500 TL. Yeni yılla birlikte bu ücretlerde de artışın olacağı ifade ediliyor. Peki kimler canlı manken olabilir. Bu konuda aranan şartlar ise dişkkat çekiyor. Örneğin canlı mankenlerin uzun ve hareketsiz durabikecek özelliğe sahip olmaları isteniyor. 

Erciyes Üniversitesi 4 kişi alacak! Günde 5 saat çalışacak kişilerin maaşı belli oldu!

Vücut bütünlüğü isteniyor

Alım yapılacak canlı model Güzel Sanatlar Fakültesi’nde görevlendirilecek. Canlı Model alımı için aranılan şartlar arasında vücut bütünlüğüne sahip olmaları gerekiyor. 18 yaşını doldurmuş ve 45 yaşından gün almamış olmaları istenen adaylardan uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olmaları da yine aranan şartlar arasında. Adaylar bu özelliklerini tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık raporu ile belgelemeleri gerekiyor. Adayların görevlerini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı olmamalı. Adaylardan yine en az lise mezunu olmaları, T.C vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamaları, erkek adayların askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmaları isteniyor. 

Erciyes Üniversitesi 4 kişi alacak! Günde 5 saat çalışacak kişilerin maaşı belli oldu!

KPSS aranmıyor!

Başvuru yapacakların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli veya yaşlılık aylığı almamaları gerekiyor. Güvenlik soruşturmasından da geçecek olan adaylardan KPSS şartı aranmıyor. Asıl ve yedek adaylar sözlü sınav sonucuna göre belirlenecek. 

Yine adaylardan aranan bir diğer şart ise şu şekilde ifade edildi: Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlar, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak.