Emekli Başkan yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı!

Melikgazi Belediyesi'nde çalışan ve başkan yardımcılığı görevini yürütürken emekli olan Mimar Mehmet Yerebasar, son yolcuğuna uğurlandı.

Kayseri’nin Melikgazi İlçe Belediyesi’nde uzun yıllar imar müdürü, başkan yardımcısı ve belediye müfettişi olarak görev yapan ve 2015 yılında emekliliğe ayrılan Mimar Mehmet Yerebasar, bugün hayatını kaybetti. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Yerebasar son yolculuğuna uğurlandı. 

Emekli Başkan yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı!
Cenaze namazına Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve vatandaşlar katıldı. Merhum Mehmet Yerebasar, Hulusi Akar Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlığa defnedilmiştir.

‘Mevla’m rahmet eylesin’

Cenazeye katılan Başkan Palancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda baş sağlığı dileyerek, “ Rahmet-i Rahman'a kavuşan Melikgazi Belediyesi Eski Başkan Yardımcımız Mehmet Yerebasar ile h emşehrilerimiz Songül Yıldırım, Fatma Akkurt ve Anşe Koçer'i, Hulusi Akar Camii'nde kıldığımız cenaze namazının ardından ahirete uğurladık. Mevla'm rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.” İfadelerini kullandı.

Emekli Başkan yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı!