Başkan 2019 yılından beri neler yaptı?

Hem yerel seçimler hem de yılın son ayında belediye başkanları yaptıkları faaliyetleri anlatıyor. O başkanlardan birisi de Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk... Yahyalı'da 2019 yılından bu yana neler yapıldı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Başkan 2019 yılından beri neler yaptı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlk kez 2014 yılında başkanlık görevine gelen Esat Öztürk, 2019 yılında 2. kez göreve seçildi. 31 Mart 2024 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde ise Öztürk’ün yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merak ediliyor. Partilerde seçim telaşı sürerken başkanlarda da seçim ve yıl sonunun gelmesi nedeni ile bugüne kadar yaptıkları faaliyetleri aktarıyor. Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk de Nisan 2019 tarihinden sonra yapılan belediye çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Esat Öztürk, 2. dönemlerinde 44 ayı geride bıraktıklarını, bu süre zarfında ilçede ne gibi çalışmalar yaptıklarını aktardı. 

Başkan 2019 yılından beri neler yaptı?

‘Toplam maliye 25 milyon TL’

Başkan Esat Öztürk yaptığı açıklamada, "İlk dönemimizde olduğu gibi ikinci dönemimizde de çalışmalarımıza büyük bir aşkla devam ediyoruz. Görev süremizde 44 ayı geride bıraktık. Bu süre  zarfında çok önemli çalışmalara imza attık. ‘Az Maliyet, Çok Faaliyet’ sloganı ile çıktığımız bu yolda 200’den fazla çalışmayı hayata geçirdik. Şu ana kadar yapılan projelerin toplam maliyeti 25 Milyon TL. Çalışmalarımıza dur durak vermeden devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan 2019 yılından beri neler yaptı?

İşte Yahyalı’da yapılan projeler

 Yapılan projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Öztürk, "Yeşilköy Şelalesi peyzaj) çalışması, üniversite öğrencilerine misafirhane yapımı, 1. Elma ve Turizm Festivali düzenlenmesi, kapalı pazar yeri yapımı, caddelerimize sıcak asfalt serilmesi, kırsal mahalleler ve ara sokaklarda sathi kaplama çalışması, ilçe merkezi ve mahallelerimizde parke çalışmaları, okul yapımları, hali saha yapımları, mahalle konaklarının yapımı, meydan ve cadde ışıklandırmaları, cami çevre düzenlemeleri ve WC yapımları, mesire alanı yapımları, yeni imar yolları, arazi yolları reglaj çalışmaları, öğrencilere eğitim seminerleri, ağaçlandırma çalışmaları, taziye evi yapımları, okullara spor aletleri, çocuklarımız için ödüllü bilgi ve sportif yarışmalar, yeni sulama kanalları, ağaçlandırma çalışmaları, yeni araç alımları gibi 200’den fazla çalışma yaptık, yapmaya da devam ediyoruz, Her zaman bu ilçe için en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Ben tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gelişmiş, şehirleşmiş, turizmi ile in plana cıkmış bir Yahyalı en büyük hayalimiz." diye konuştu.

Başkan 2019 yılından beri neler yaptı?