Ersoy: Türkiye'yi, Kayseri'den sallayacağız dedik ve çok şükür başardık!

'Sahte anketçileri Kayseri'de bozguna uğratacağız' demişti! Ersoy: Türkiye'yi, Kayseri'den sallayacağız dedik ve çok şükür başardık!

TAKİP ET >>

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, partisinin Kayseri mitingi öncesinde iddiaları açıklamalar yaparak, “Allah, Milliyetçi, Ülkücü hareketi nereden nereye getirdi. Sahte anketçileri Kayseri Cumhuriyet Meydanındaki mitingimizle bozguna uğratacağız” ifadelerini kullanmıştı. Ersoy, miting sonrası yaptığı açıklamada, “Türkiye'yi Kayseri'den sallayacağız dedik ve çok şükür başardık” diye konuştu. Ersoy, ayrıca mitingde Bahçeli ile birlikte yer aldığı bir fotoğrafı da paylaşarak, “Ben gülmeyi seviyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri mitingi öncesi sosyal medya platformu İnstagram'da yaptığı canlı yayın ile takipçilerini partisinin Lideri Devlet Bahçeli'nin Cumhuriyet Meydanı mitingine davet etmişti. Ersoy, yayınında iddialı açıklamalar da yaparak, anketçileri hedef almıştı.

“MHP'Yİ 7-8-10 PUAN GÖSTEREN SAHTE ANKETÇİLERİ KAYSERİ'DE BOZGUNA UĞRATACAĞIZ”
Teşkilatlarla buluştukları akşam yemeğine de atıfta bulunan Ersoy, şu ifadeleri kullanmıştı: Orada dedim ki, Cenabı Allah, bakın Milliyetçi, Ülkücü hareketi nereden nereye getirdi. Allah birliğimiz bozmasın. Biz, sahte anketçilere bir cevap vermek istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi'ni 7-8-10 puan gösteren bir sahte anketçi grubu var. O sahte anketçilerin hepsini de Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nı izlemeye davet ediyorum. Bir izlesinler bakalım, onların da yüzdelik dilimleri şaşıyor mu, şaşmıyor mu? Meydanı gördüklerinde ne hissedecekler? Sivas'ı gördüler, Bursa'yı gördüler, şaşırdılar, ama burada Kayseri'de bozguna uğratacağız. Buna inanıyorum.

“TÜRKİYE'Yİ KAYSERİ'DEN SALLAYACAĞIZ DEDİK VE ÇOK ŞÜKÜR BAŞARDIK”
MHP Milletvekili Baki Ersoy, miting sonrası açıklamaları ve paylaşımları ile de dikkat çekti.
MHP çevreleri mitinge katılım sayısını “100 bin” olarak açıklarken Milletvekili Ersoy, “Türkiye'yi Kayseri'den sallayacağız dedik ve çok şükür başardık. Şayet inanıyorsan hiçbir şey hayal değildir…Bizi Liderimize mahçup ettirmeyen Yüce Allah'ıma şükürler olsun. Yanımızda saf tutan tüm dava arkadaşlarıma, dostlarıma ve kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum, Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun” dedi.

Diğer yandan Ersoy, partisinin Lideri Devlet Bahçeli ile miting anında çekilen bir fotoğrafı da paylaşarak, şu ifadeyi kullandı: Ben gülmeyi seviyorum.
MHP Milletvekili Ersoy: Sahte anketçileri bozguna uğratacağız! Haberin detayları için TIKLAYIN

Bakmadan Geçme