Cumhur İttifakında TOGG pazarlığı! Büyükkılıç daha fazla dayanamadı...

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı. 69 maddenin görüşüldüğü Meclis'te terör bir kez daha lanetlendi. Diğer yandan Meclis'e Cumhur İttifakı mensuplarının TOGG pazarlığı da damgasını vurdu. Bir süre önce 38 TOGG talebinde bulunduklarını açıklayan Başkan Büyükkılıç'a, bu sözlerini hatırlatan MHP'li Halit Demir, ilçelere de istedi. Büyükkılıç, bir süre net cevap vermese de ısrar karşısında daha fazla dayanamadı ve makam aracı olarak kullanılması şartıyla bakın ne söz verdi.

TAKİP ET >>

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis gündeminde bulunan konuları gmörüşüp karara bağlamak için toplandı. Toplantıda AK Partili Başkan Memduh Büyükkılıç ile MHP'li Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir arasında TOGG pazarlığı dikkat çekti.

MHP'Lİ DEMİR'DEN TOGG ISRARI
Meclis'te söz alan MHP'li Demir, Başkan Büyükkılıç'ın “Yerli ve milli otomobil TOGG ile ilgili Kayseri için 38 adet talepte bulunduk” açıklamasına atıfta bulunarak, “Gözünüz aydın 38 araç aldınız” dedi. Bunun üzerine Büyükkılıç, “Talepte bulunduk” yanıtını verdi.
Demir, daha sonra “Ben de birer tane ilçelere mi düşündünz diye aklıma geldi” ifadelerini kullanınca Büyükkılıç, “12 tane şimdi otobüs aldık. 18 metrelik körüklü etp etap onlar geliyor. Tramvay aldık onlar geliyor” dedi. Demir de bunun üzerine “Onlar şehrimizin olsun, öbür arabalar ilçemizi yakışır” diye konuştu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4

Bakmadan Geçme